27-28-29 oktober 2017 Biljartmarathon t.b.v Educura

Educura biedt specialistische begeleiding aan kinderen en jongvolwassenen met allerlei soorten ontwikkelingsproblematiek. Dit gebeurt op een van de locaties welke Educura tot haar beschikking heeft. Ook worden regelmatig logeerweekenden, dagjes uit en een zomervakantie georganiseerd om ook de ouders te ontlasten. U begrijpt dat dit behoorlijke kosten met zich meebrengt en daarom heeft biljartvereniging S.V.W. besloten hun biljartmarathon aan dit mooie doel te wijden.

27 oktober om 14:00 gaat de biljartmarathon van start, er word gespeeld op 4 biljarts en elk uur zoeken wij dus minimaal 4 tegenstanders om tegen een SVW lid te biljarten. Tijdens dit weekend zijn er diverse activiteiten zoals optredens van coverbands, dweilbandjes en zullen er verschillende veilingen gehouden worden. Ook is er een prachtige loterij met fantastische prijzen. Dit alles met als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor Educura welke graag hun zorvoorziening nog verder wil verbeteren. We hopen dan ook tijdens de sluiting van zondag 29 oktober rond 16:00 een mooi bedrag aan Educura te kunnen overhandigen.

Sponsorcommissie

Hoofd van de sponsorcommissie is Peter Rens, heeft u interesse om te sponsoren neem dan contact op. Ook wanneer u vragen heeft over sponsoring kunt u hem mailen of bellen.


Deelname

Deelname is voor iedereen mogelijk. Dit kan vooraf door aan te melden aan de bar in de Ponderosa. Bij een van onze leden of via de mail cafeponderosa@kpnmail.nl  Deelname kost 7,50 per persoon per uur. U kunt zelf aangeven hoe laat, hoe lang en/of tegen wie van SVW u wil spelen. Ook tijdens de marathon kunt u zich gewoon blijven aanmelden (al is er dan wel kans dat u even zal moeten wachtten)