Sponsoren

Onze thuishaven mag natuurlijk niet ontbreken op deze pagina. Café de Ponderosa is dan ook een van onze hoofdsponsoren.

Is ook teamsponsor S.V.W. 6


 

 

 

 

Greeneggtotaal.nl voert het totale assortiment van de Big Green Egg barbecues. Deze veelzijdige barbecues bieden u de mogelijkheid om een bijzonder gerecht neer te zetten, zoals u dat nog niet eerder gezien of geproefd heeft. Roken, grillen, stoven, koken, pizza's maken, brood bakken. Niets is te veel gevraagd voor deze op houtskool gestookte steenoven!

 

https://www.greeneggtotaal.nl

 

 Teamsponsor S.V.W. 1 

OPERA BERGEN OP ZOOM  "Eten & Genieten, voor ieder wat wils.

https://www.opera-bergenopzoom.nl/

Teamsponsor S.V.W. 2


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Euro Site Services is een specialist in het leveren van volledig beheerde mankracht en ondersteuningsdiensten voor grote internationale projecten in de bouw-, engineering-, energie- en maritieme industrie. We voegen waarde toe voor onze klanten door ons vermogen om ervaren personeel in volume te mobiliseren en door allesomvattende, conforme oplossingen te leveren, waar we ook actief zijn. ons personeel profiteert van uitstekende omstandigheden en welzijn van onze on-site ondersteuningsteams die het volledige proces van begin tot eind beheren.

Teamsponsor S.V.W. 3


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEN JIJ DIE COACH, TRAINER OF THERAPEUT DIE
VRIJHEID, OMZETGROEI ÉN VERVULLING WIL?

JE WILT:
JE DROOMLEVEN INCLUSIEF SUCCESVOLLE PRAKTIJK REALISEREN?
DAT KAN!
WELKOM BIJ LIVE2ENJOY!

https://live2enjoy.nl/

 

 Teamsponsor S.V.W. 5 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het zuidwesten van Nederland is Cor van Raay Elektrotechniek een begrip op het gebied van beveiligingsinstallaties. In Noord-Brabant en Zeeland, met als kerngebied de gemeentes Tholen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht  hebben we een sterke naam opgebouwd onder zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

 

 Teamsponsor S.V.W. 9


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Teamsponsor S.V.W. 10


 

 

 

 

 

 

Yerseke Engine Services repareert, onderhoudt en reviseert wereldwijd Caterpillar en John Deere motoren en generatoren voor de binnenvaart, visserij en offshore. Het bedrijf van de familie De Braal is gevestigd in Yerseke, Nederland.

Voor snelle service aan  Caterpillar en John Deere motoren en generatoren in de haven van Rotterdam, Amsterdam, Hamburg, Antwerpen, Gent en Zeebrugge bent u bij YES aan het juiste adres. Binnen enkele uren kan een monteur ter plaatse zijn. Dankzij de grote voorraad Caterpillar en John Deere onderdelen zorgt YES er voor dat u snel weer kunt varen. Daarnaast levert YES onderdelen van de volgende merken: Danfoss, MassonReintjesLeroy SomerTwin Disc en Hatz.

 

https://www.caterpillarmarineservice.com/

 

 Teamsponsor S.V.W. 12


 

Specialistische advocaten met passie voor hun vak
Kroonen en Verdult en Menheere Advocaten staat voor specialistische juridische dienstverlening van topkwaliteit. Vanuit onze jarenlange ervaring, zowel in als buiten de advocatuur, geven wij onze cliënten deskundig advies dat toegesneden is op hun specifieke situatie.
Wij hebben daarbij niet alleen oog voor de zakelijke en juridische kant van de zaak, maar ook voor de menselijke en emotionele kant. De beste oplossingen voor u, daar gaat het om. Wij werken met een focus op de toekomst.
Zoekt u een advocaat met een praktische aanpak, korte communicatielijnen, die zich vol overgave voor u inzet?
Dan heeft u die gevonden!
Als u uw zaak zorgvuldig en respectvol wilt regelen, dan bent u bij van Kroonen & Verdult Advocaten aan het juiste adres.

http://www.kenv-advocaten.nl/

Teamsponsor S.V.W. 13


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Teamsponsor S.V.W. 16


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Teamsponsor S.V.W. 17


 

Govaert Optiek

 

Teamsponsor S.V.W 18


 

 

 

 

 

 

 

 

Klaasse Betonstaal is sterk in het leveren en verwerken van betonstaal

 

 Teamsponsor S.V.W. 19


 

 

 

 

 

 

 


Schrobbelèr

Waar vriendschap gevierd wordt komt Schrobbelèr op tafel.

Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70, in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger. Zoals de vrienden van Jan ooit kennis maakten met zijn smaak, warmte en vriendschap, laat Schrobbelèr je nu hetzelfde proeven.

Proef de sfeer!

 

https://schrobbeler.nl/

 

 Teamsponsor S.V.W. 20


 

 

 

 

 

 

 

 

3D Artwork

 

 Teamsponsor S.V.W. 22